tirsdag 17. februar 2009

StudentKRIK på Hemsedaltur!






Helga 13 til 15 feb. fylte vi to busser til randen, og 95 ivrige bystudenter dro av sted på vinterens store happening, Hemsedaltur! Stemningen var ekstatisk, vi var alle klare for nye snøeventyr!

Med god mat, sjokolade på senga og smilende personale tok KRIK Høyfjellssenter vell imot oss, og la alt til rette for at vi skulle få en super helg! Lørdagsmorgen våknet vi til strålende sol, og så fort vi hadde fått ned frokosten var alle klare for en dag med ski på beina! Noen valgte skiløypene med kvikklunsj og kakao i sekken...mens andre trakk mot skibakken for å utnytte den solfylte dagen :) Etter en lang dag og mange gode minner rikere vendte vi smilende hjem til høyfjellsenteret. Her ventet taco-buffet med dessert, det ble en sikker hit hos sultne KRIKere! Om kvelden samlet vi oss i peisestua, stemningen ble løftet av herlig lovsang og gode ord fra ingrid Stubberud!... ute lavet snøen ned , og vi viste at neste dag ville bli minst like bra....Søndagsmorgen lå puddersnøen over fjelltoppene, og til tross for en sen natt var vi ikke vanskelige å be, vi skulle definitivt ut!!!! Det ble nok en herlig dag i vakre Hemsedal, før vi søndagsettermiddag vendte nesene våre tilbake til Oslo!

Bussturen hjem ble adskillig stillerer enn på veien opp...de fleste sovnet godt med et fornøyd smil om munnen:) Vi gleder oss allerede til neste år!

Ingen kommentarer: