torsdag 12. februar 2009

KRIK KGs LEDERTUR TIL NORDMARKSKAPELLET



Fredag var 14 glade KRIK KG ledere ferdig pakket og klare ved KGs hovedinngang etter en litt slapp KRIK-samling. Maten hadde vi kjøpt inn og alt var klart. Nå var det eneste som gjensto å komme seg til T-banen som skulle føre oss til Tryvann. Derifra skulle vi gå. Det var ikke helt heldig med så store mengder snø rett før vi skulle gå. Ingen løyper var preparert, og ingen tatt på seg seg ordentlig vintersko. Med masse løssnø og uten ski sank vi igjennom snøen for hvert skritt. Folk begynte allerede etter første halvtime å mase om sjokolade og pause.

Det ble ganske for mørkt, men etter en god stund kom vi endelig frem. Da hadde en allerede blitt påkjørt av en langrennsløper og klart å påføre seg store blåmerker. Men vi var i godt humør alle sammen.

Å brenne bål i peisen og få størst og mest langvarig ild viste seg å bli en hit, og sofaene rundt ble fra starten av et fast sted. Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier at det vi forbinder mest med turen var det sofaene og peisen. Vi var der hver kveld, etter frokosten, rundt lunsj, før middag og etter middag. Selv om det kanskje var litt slapt og lite sportslig, var det ekstremt deilig. Maten på turen var heller ikke ille. Vi var veldig flinke til å både lage mat og rydde opp etter oss. Selv om det ble som det alltid blir, noen er flinkere enn andre.

Men vi kom oss også litt ut i løpet av turen, og på lørdag formiddag gikk vi ut og spilte amerikansk fotball og noen av oss gikk en liten tur.

På søndag hjalp vi til med kirkekaffe etter gudstjenesten før vi ryddet opp og dro hjem. Alle var veldig fornøyd!


Ingen kommentarer: