tirsdag 23. februar 2010

KRIK Oslo lanserer ”KRIK TEAM”!

KRIK-teamet er en herlig gjeng med engasjerte KRIK’ere som ønsker å besøke lokallagene i Oslo. Vi ønsker å inspirere, engasjere og treffe dere alle på trening der dere er!


En trening med KRIK-teamet fungerer slik:

KRIKteamet kommer til dere og holder en gøy og litt annerledes trening. Dere blir får en komplett KRIKtrening med leker, informasjon og andakt rett i fanget, og det kan bli muligheter for litt salg av KRIKeffekter. Samtidig får dere treffe engasjerte KRIK’ere som ønsker å følge opp lokallagsarbeidet deres. Dette blir gøy!


Hvordan får mitt lokallagbesøk av KRIK-teamet?

Lett!!! Send en e-post til teamoslo@krik.no om hvem du er, hvilket lokallag du tilhører, treningstid, treningssted, aldersgruppe i lokallaget og eventuelt når dere ønsker å ha besøk. Så tar vi kontakt!


Hvorfor bør lokallaget ha besøk av KRIKteamet?

Det er utrolig gøy, inspirerende, lærerikt og helt gratis! Samtidig får dere treffe KRIK-ledere i Oslo som ønsker å bygge opp lokallaget sammen med dere! Dere får råd og tips og svar på spørsmål dere skulle ha i forbindelse med lokallagsarbeidet. I tillegg kan dere få en sjanse til å kjøpe KRIK-effekter. I etterkant vil dere få PR på KRIK Oslo sine hjemmesider med bilder og informasjon fra KRIK-Team-treningen!


Ta kontakt med oss da vel, vi kommer gjerne og besøker dere!


Hilsen KRIK TEAM Oslo

Ingen kommentarer: